Køge: R U READY 2 RUMBLE!!!!!!

http://www.pwl-wrestling.com/images/PWLPosterKoge.jpg

Så er det i dag, der er wrestling på Sjælland for første gang. I hvert fald for første gang, jeg er klar over det. Nu har jeg været til wrestling i New York, London, Kiel, Tilst, Fredericia og Langå så jeg glæder mig faktisk rimelig meget til bare at kunne sætte mig i et S-Tog og ramme noget action. Ovenihatten er der lige føjet Cannonball Grizzly til fra USA, og jeg har hørt på Facebook, at hele Danmarks yndlingsheel også vil være til showet.
Her er lineup:

Kool Krede vs Fred Talent

Dronnist vs ?

Da Mack vs Axel Dieter Jr.

Thorn vs. Kimball med Mr. PPV

Karsten Kretschmer vs Pierre Le Prestee

Starbuck & Stark Adder vs Chaos & Cannonball Grizzly

Det er i Køgehallerne fra kl. 15-18. Entre 100kr for voksne, 50kr for børn.

Jeg syntes lige jeg ville dele dette tip med jer, da det potentielt kan få flere fans til Køge på lørdag.

DSB kører noget kampagne for S-More, hvor man hvis man melder sig til får et 2 zoners klippekort. 10 x 2 zoner er = Køge tur-retur, og det vil sige det eneste der koster noget er entreen til showet, og så er der penge til overs til merch!

Læs mere her.

.

Jeg ved selvfølgelig godt at det er “billigere” med et allezoners klippekort, 24 timers billet osv – men her får man jo kortet gratis og så kan man vel ligeså godt brænde det af på noget fedt.

3 tanker om “Køge: R U READY 2 RUMBLE!!!!!!”

  1. Wow, Cannonball Grizzly i DK….PN News som lavede første wack-rapper gimmick i wrestlinghistorien i gamle dage i WCW. Har boycottet sporten siden WWF opnåede monopol men de gamle vhs bånd er sgu stadig guld. Flair vs. Steamboat forever, baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *